Shoto Fanfictions / Jun blogja
Menü

 

dobogás  Főoldal 
dobogás  Rólam
dobogás  Írás rutinom
dobogás  Blog 
dobogás  Kapcsolat 
dobogás  Képek 

 
 
IkeMenü

 

dobogás  Todoroki Shoto
dobogás  Inumaki Toge
 

 

 
Otome játékkönyv

 

dobogás  Szabályok 
dobogás  Navigáció  
dobogás  Vendégkönyv 
dobogás  Olvasói ötletek


 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2023.03.03. 11:07
2022.12.04. 11:45
2022.10.29. 22:22
2022.07.29. 01:14
2022.07.28. 23:02
 
Hősöm

 


 

Info
Kezdés: 2021.10.24
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 
Barbár Kacchan ...

 

 

Info
Kezdés: 2022.04.06
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Falling Sakura leaves
Prológus

Nagyjából egy hete titokzatos telefonhívást kaptál. Eleinte nem akartad felvenni, de most valahogy másféle megérzésed volt. Hosszasan nézegetted a telefon kijelzőjét és az ismeretlen szám a szokásostól eltérően most nem fenyegetett semmiféle rossz energiával, ahogy a hirdetéseké, vagy a lehúzós csendes hívásoké, amik leveszik a kártyáról a pénzt. Ellenkezőleg, most kifejezetten jó előérzeted volt. Valahogy mindig is hittél a megérzéseidben és sokszor vezetett az életed során ez a hit. Felvetted. A vonal másik végén egy kedves, nyugodt hang mutatkozott be.

      - A C&R-tól hívom, láttuk az önéletrajzát és pontosan olyan munkaerőt keresünk a személyi asszisztensi pozíciónkra, amilyen ön is - magyarázta vontatottan - A cégünk profilja…

     - Ne fáradjon, nagyon jól tudom, mi a cégük profilja - szakítottad félbe - De én nem jelentkeztem erre a pozícióra.

     - Nem. Egy álláskereső portálon találtuk meg az önéletrajzát. A pozíció nem nyitott, nem keresünk rá jelentkezőket. Én vagyok a felelős azért, hogy kompetens munkatársat toborozzak a posztra.

     - Értem. De mégis mi az amiért azt hiszi, hogy ez én vagyok?

     - Nem hiszem, tudom. Hajlandó lenne befáradni egy állásinterjúra, kérem?

     - Persze, ott leszek - egyezel bele. Nem mintha nemet akartál volna mondani egy ilyen ajánlatra. Egyszerűen csak valószerűtlen, hogy éppen téged tartsanak megfelelőnek. Az egész életedet a hit szerint élted, hogy középszerű vagy, hogy nem vagy szép és hogy csak a kitartásod az ami példaértékű, most pedig ide jön egy idegen aki egy profilt látott rólad a neten, és életed lehetőségét kínálja az ország legnagyobb cégénél.

Alig, hogy kijártad az iskolát. Az önéletrajzodon csak a kötelező diákmunka van, néhány önkéntes munka amit direkt azért vállaltál el, hogy jól mutasson az önéletrajzodban, és egy nyári munka egy nagy cégnél a titkárságon. Azt hitted, hogy mindez kevés lesz ahhoz, hogy az álmod valóra válhasson, és egy rakás recepciós pozícióra adtad be a jelentkezésed. Eddig senki nem hívott vissza, pedig már egy hónapja a piacon vagy. Már kezdted elhinni, hogy még annyit sem érsz, amennyit korábban hittél magadról… aztán felhív ez a kedves hang és azt mondja, hogy egy olyan állást ajánl, amire csak a kijelölt személyek jelentkezhetnek.

Még most is csak arra tudsz gondolni, hogy tutira nem fognak felvenni, ha bebotladozol az ajtajukon. Már hónapok óta nem volt rajtad magassarkú. Pontosabban a legutóbbi csajos este óta. Erről azonnal eszedbe is jut, hogy megoszd ezt a számodra hihetetlen hírt a barátnőddel.

     - Én inkább azon csodálkozom, hogy eddig még nem kerestek ilyen ajánlattal - mondta. Valamiféle sikítást meg ovációt vártál, pedig elég régóta ismered már ahhoz, hogy tudd, tőle ez a maximum. Talán nem mindig érzed úgy, de a reakciója csak arra utal, hogy ő többet lát benned, mint te magadban és valószínűleg neki van igaza.

     - Anyu persze azonnal el is kezdte a kis lehúzásait, hogy minek kezdjek azonnal ilyen komoly pozícióban és hogy úgysem tudom megcsinálni.

     - Szerintem ne hallgass rá. Nézd meg ő is hol tart. Ez a hozzáállás vezetett ide. Te járd a magad útját és tedd azt, amit jónak látsz. Szerintem képes vagy rá. Sőt. Nem ismerek olyat, ai képesebb lenne rá nálad. Ne bátortalanítson el semmi az interjú előtt - mondta. A szavai talán tiszteletlenek voltak, de feltétlenül igazak.

Nagyot sóhajtottál miután elbúcsúztál tőle, és lélekben felkészítetted magad az interjúdra.

 

 

1. fejezet >>