Shoto Fanfictions / Jun blogja
Menü

 

dobogás  Főoldal 
dobogás  Rólam
dobogás  Írás rutinom
dobogás  Blog 
dobogás  Kapcsolat 
dobogás  Képek 

 
 
IkeMenü

 

dobogás  Todoroki Shoto
dobogás  Inumaki Toge
 

 

 
Otome játékkönyv

 

dobogás  Szabályok 
dobogás  Navigáció  
dobogás  Vendégkönyv 
dobogás  Olvasói ötletek


 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2023.03.03. 11:07
2022.12.04. 11:45
2022.10.29. 22:22
2022.07.29. 01:14
2022.07.28. 23:02
 
Hősöm

 


 

Info
Kezdés: 2021.10.24
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 
Barbár Kacchan ...

 

 

Info
Kezdés: 2022.04.06
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Falling Sakura leaves

Történet

Ez az új próbálkozásom  egy régi típusú műfajra épül, méghozzá a játékkönyvekre. A játékkönyvek népszerűek voltak a 80-as években, amikor még nem hódítottak a számítógépes játékok. Ezek a könyvek indították be a gépezetet, amely mára felvirágzott, s ezzel a játékkönyvek végleg a háttékbe is szorultak. 

Ezzel a könyvemmel szeretném egy kicsit visszahozni a jó öreg könyvek hangulatát, habár ez egy romantikus játékkönyv lesz. 

Alapszabályok 

Alapvetően a játék egyszerű. Minden fejezet elkezdődik egy alap szálon és a döntéshelyzethez érve lehetőséged lesz kiválasztani, hogy merre szeretnél indulni. A fejezetnek ezen a pontján a történet véget ér, és a következő bekezdést a link segítségével magadnak választod ki. Tanácsos az egyes fejezeteket végig játszani, mielőtt bezárod az oldalt, de a későbbiekben egy navigációmenüvel vissza tudsz majd jutni oda ahol abbahagytad. 

A főszereplő egy lány, aki te vagy. Egy napon felfordul az életed, amikor találkozol két fiúval. A fiúk ezt követően mindenüket bevetve próbálnak a kegyeidben járni. A döntéseiden múlik, hogy mikor ki kerül előnybe. 

Navigáció 

Az oldal nem fogja megjegyezni a munkamenetedet, ezért neked kell fejben tartanod, hol tartottál. Az oldalon egy részletes könyvtárfát találsz, amin belül megtalálhatod az összes fejezet összes lehetséges alakulását. Itt számkóddal és egy címszóval jelezve találod a bekezdéseket.