Shoto Fanfictions / Jun blogja
Menü

 

dobogás  Főoldal 
dobogás  Rólam
dobogás  Írás rutinom
dobogás  Blog 
dobogás  Kapcsolat 
dobogás  Képek 

 
 
IkeMenü

 

dobogás  Todoroki Shoto
dobogás  Inumaki Toge
 

 

 
Otome játékkönyv

 

dobogás  Szabályok 
dobogás  Navigáció  
dobogás  Vendégkönyv 
dobogás  Olvasói ötletek


 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2023.03.03. 11:07
2022.12.04. 11:45
2022.10.29. 22:22
2022.07.29. 01:14
2022.07.28. 23:02
 
Hősöm

 


 

Info
Kezdés: 2021.10.24
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 
Barbár Kacchan ...

 

 

Info
Kezdés: 2022.04.06
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Falling Sakura leaves
Blog

Shoto sztori és ehhez hasonló életjelek

2023.03.03. 11:07, Jun

A napokban belemerültem a My Hero Academia könyvekbe (sajnos még nincsenek magyarul, de remélem egyszer megjelennek), a sztorik nagyon aranyos slice of life jellegű kiegészítői az animének. Sztorik, amik nem kerültek bele a mangába. Ilyen módon készülök fel a Shoto sztori befejezésére.

Még mindig Shoto sztorinak hívom, mert nem vagyok elégedett a címmel, így igyekszem újat kitalálni, ami jobban passzol, vagy legalább ötletesebb.

Szóval az elkövetkezendő részeket megírtam. Most lesz egy kis romantika, meg egy kis családi kör mielőtt a végkifejlethez érnénk. Mielőtt végleg befejezem a sztorit, mindenképpen megnézem a hatodik évadot, amit eddig nem sikerült. Ezt az ötödik könyv után tervezem, hogy mire a hatodik könyv is megérkezik (tök izgatott vagyok, mert ennek van legszebb borítója és hetedikén jelenik meg), teljesen up to date legyek a sztorival.

Egyébként már csak néhány résznire vagyunk a befejezéstől, persze szeretném az összes cuki ötletet belerakni, amit elterveztem úgyhogy kihúzom amennyire lehet.

Ha ez a történet véget ért, befejezem a hackerlányosat, ami jóval kevesebb részból áll majd összesen.

Jelenleg a Jujutsu Kaisen-t nézem, és a napokban szemezek egy karakterrel de még nem tudom, hogy eljutunk-e egy sztoriig, csak azt hogy a Nendoroidja irtó édes, és már szemet vetettem rá. Illetve az első könyvet is megvettem. Bevallom, egy kicsit visszavitt a 14 éves önmagamhoz, aki még majd bezsogott mikor közeledett a hét órási Naruto a gyerekcsatornán , és komoly szigorúsággal egyszerre maximum csak 2 rész megendett... úgyhogy pozitíva látom a közös jövőt.

Wattpados sztoriajnlásokat is szívesen látok tőletek a Jujutsu Kaisenről, amennyiben van saját vagy kedvenc sztoritok, írjatok ide vagy wattpadon üzenetben és belenézek.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.