Shoto Fanfictions / Jun blogja
Menü

 

dobogás  Főoldal 
dobogás  Rólam
dobogás  Írás rutinom
dobogás  Blog 
dobogás  Kapcsolat 
dobogás  Képek 

 
 
IkeMenü

 

dobogás  Todoroki Shoto
dobogás  Inumaki Toge
 

 

 
Otome játékkönyv

 

dobogás  Szabályok 
dobogás  Navigáció  
dobogás  Vendégkönyv 
dobogás  Olvasói ötletek


 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2023.03.03. 11:07
2022.12.04. 11:45
2022.10.29. 22:22
2022.07.29. 01:14
2022.07.28. 23:02
 
Hősöm

 


 

Info
Kezdés: 2021.10.24
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 
Barbár Kacchan ...

 

 

Info
Kezdés: 2022.04.06
Kategória: Fanfiction
Író: Jun
Állapot: 

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Falling Sakura leaves

Sziasztok, Jun vagyok.

Animés honlapszerkesztési pályafutásomat 14 évesen kezdtem, ahogy a fanfiction írást is. ANaruto időszaka volt ez! Amikor a nyáriszünetben a határtalan mennyiségű szabadidő és a pusztító forróság hatására a házban hűsölve unatkoztunk a húgommal.

Mellesleg, amikor először láttam a gyerek csatárnán, azonnal át is kapcsoltam, mert Naruto olyan idegesítő jelenség volt számomra. Végülis egy kifejezetten unalmas napon kényszerültem a megnézésére, amikor anya barátnője átjött. Ennek nem örültem, és elvonultam inkább megnézni ezt a részt, amit éppen akkor adott a tévé.

Ezt a történetet azért mesélem el, mert ez az élmény vezetett az első történetemhez. lletve az első fanfiction alapú történetemhez, mert az írás mindigis a hobbim volt. Általánosban sok fogalmazást írtunk és idővel divat lett az ostályban saját könyvet írni. Főleg miután lehetőséget kaptunk egy találkozóra Janikovszky Évával, aki sokunknak aláírta a könyvét vagy a füzetét. Persze csak a jótanulóknak!

Én nem voltam az...

Szóval miután hetekig alig vártuk az új részeket, ez akkoriban nehéz volt. Mostanában már csak neten nézem őket, így nem tudom, hogy adja a tévé, de akkor rendszeresen össze-vissza adták. Új részt látni kihívás volt. Ennek ellenére kitartóan vártuk őket, amíg aztán az egyik osztálytársunk apja le nem töltötte és be nem hozt az iskolába. Így terjedt aztán szabadon a Naruto őrület és így sikerült megnéznem az első 5 évadot.

Eközben persze megfogalmazódott bennem a saját menő Ninja karakterem, Jun. Meg a szerepjátékos oldalam, konoha gondolata is. Ami aztán rajongói oldalként működött éveken át.

A történetemet természetesen nem sikerült megírni, mert sosem mertem felrakni, amikor végre jutottam valamire. Valójában teljesen odáig voltam Sasuke karakteréért, de egyben utáltam is, és cikinek tartottam, hogy nem csak utálom. A történetemben szerettem volna, ha Jun szerelmes lesz, és ez megváltoztatja őt, kicsit puhítja, de végül nem akartam Sasuke szerelmi szálat, mert nem érdemelte meg. Végül úgy határoztam, hogy egy másik karakterrel alakítok neki olyan viszonyt, és a döntést arra alapoztam, hogy az ismerőseim kiket stipistopiztak már le saját maguknak. Így végezte Jun Neji melett, mert őt senki nem akarta. Talán ez volt végülis az oka annak, hogy nem sikerült megírnom a sztorit.

Valójában egy olyan történetet akartam írni, amiben egy lány meg akarja ölni Narutoék csapatát bosszúból, de megenyhül, amikor beleszeret ebbe az utálatos Sasukéba. Mai napig kínos leírni, hogy a sorozat legégetnivalóbb karakterét valamiért belül szerettem.

Akkoriban a Sakura19 néven regisztráltam az oldalam, de nem azért, mert ő akartam lenni. Illetve az első évadban igen, mert birtam, hogy rózsaszín a haja és tetszett a ruhája. De a nevet valójában azért választottam, mert tudtam, hogy cseresznyevirágot jelent, és ez nagyon tetszett. Ráadásul ezt a szót első alkalommal ének órán hallottam az ének tanárunktól, aki gyakran zongorázott nekünk. Azt mondta, hogy nem megy neki jól, de én áhítattal hallgattam minden hangot. Félig titkolva, hogy tetszik, mert akkoriban divat volt fújjogni a komolyzenére. Már akkor sem értettem, mert nekem kifejezetten tetszettek a klasszikusok, és kifejezetten a zongora. A tanárnőnk pedig több hangszeren is nagyon tehetséges volt, és tőle hallottam először a Sakura című japán klasszikust. Jóval a Naruto rajongásom előtt.

Innen jött hát a kódnév, de sosem terveztem, hogy ez lesz a nevem a neten vagy ilyesmi, ez csak egy felhasználónév volt, és Jun akartam lenni, ahogy a főszereplőm.

Azóta is időszakos kihagyásokkal, pihenésekkel időről időre feltűnök, és írok. Nem feltétlenül mindig animéset és nem is mindig fanfictiont, de a lényeg az írás öröme. A gyönyörű mondatok csokrai. Ilyen most ez is.

Később aztán elköltöztem otthonról és saját életet kezdtem. Hoszú ideig nem néztem egy animét sem, és konoha meg az összes ehhez köthető emlékem is eltűnt a barátnőmet kivéve. Az egyetlen személyt, aki folyamatos látogatója volt az oldalnak az elejétől a végéig. Később persze újra animézni kezdtem, de egy ideig nem írtam semmit mert nem volt olyan anime fiú, aki legyőzte volna Sasukét. Akiről érdemes lett volna írni. Illetve nem volt egy olyan világ, ami végre felért volna a Narutohoz.

Évek teltek így el, mire rátaláltam Shotora, akiről érdemes írni. Ő újra meghozta a kedvem egy sztorihoz, habár az anime világa nem éppen az, amire vágytam, éppen ezért kellett egy kis rásegítés. Ez a rásegítés a barátnőmtől érkezett, aki sunyiban írt egy történetet Bakugoról. Bevallom, hogy úgy éreztem, kihagytak valamiből. Én mindig elmondtam, ha volt valami érdekelt. Egy új hobbi, új sorozat, anime vagy egy sztori, amit írok. Akkoris ha béna, vagy nem érdekes. Ő pedig kihagyott... és csak azért néztem meg az animét, hogy értsem, miről szól ez a sztori, amit írt. Úgy éreztem, hogy elveszítettem a barátságát, és már csak megszokásból keresi a tásaságom. Vagy unalomból. Nem feltéltlenül érdekelt az anime. Ezzel a hősös témával nem nagyon szerettem volna dolgozni, de végülis megtetszett. Habár mai napig nem a kedvencem, Shotoért megérte mert ő pedig hosszú idő óta végre Best boy^^

Sasukét legyőzve végre belemerültünk egy közös sztoriba is, aminek átmenetileg a hősöm címet adtam, de továbbra is nyitott vagyok a javaslatokra.

Rajongásom az animefiúk iránt töretlen, mindig találok magamnak egy sztorit, vagy animefiúkát, akivel érdemes foglalkozni.

Ezt az oldalt a Shoto korszakom derekán hoztam létre, de nem szükségszerűen limálódik az ő sztorijaira. Az oldal bővül az újabb érdeklődéseimmel és sztorijaimmal.

Általában a nyugodt, kedves, megbízható feltűnően csinos fiúk hívják fel a figyelmem, de természetesen előfordulhatnak kivételek is. Fontos, hogy legyen benne valami nagyon szeretnivaló, és kifejezetten érdekes, amivel lehet dolgozni.

 

Térjetek vissza időről időre, hogy éppen ki a kiszemeltem, és merüljetek el egy-egy sztoriban. 

 


A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon    *****    Florence Pugh magyar rajongói oldal. Ismerd meg és kövesd az angol színésznõ karrierjèt!